Κρατήσεις

Εάν αναζητάτε ενοικιαζόμενες βίλες στην Κεφαλλονιά, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε με άνεση και να επωφεληθείτε από πλούσιες παροχές μαζί με τους αγαπημένους σας, σας περιμένουμε στις ιδιωτικές βίλες Ισμήνη, Φαίδρα και Σεμέλη στον Κατελιό Κεφαλονιάς. Πρόκειται για ευρύχωρες βίλες που σας προσφέρουν οικείο περιβάλλον και απομόνωση σε ένα ευχάριστα ήσυχο σημείο, λίγα λεπτά από τη θάλασσα και το χωριό του Κατελιού.

Μέσω της ακόλουθης φόρμας μπορείτε να αποστείλετε αίτημα κράτησης επιλέγοντας μια από τις τρεις ιδιωτικές βίλες μας, για αξέχαστη διαμονή στη Κεφαλονιά. Προκειμένου να είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματός σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στα τηλέφωνα 6944910144 / 6944244009 (ζητήστε την κα. Τίνα ή τον κ. Κώστα).

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στις Ιδιωτικές Βίλες IFS Villas όπου θα ζήσετε υπέροχες εμπειρίες.

Ονοματεπώνυμο * Ημ/νία άφιξης *Invalid format.Επιλογή ημ/νίας Ευέλικτη
Email *Invalid format. Ημ/νία αναχώρησης *Invalid format.Επιλογή ημ/νίας Ευέλικτη
Τηλέφωνο επικοινωνίας
please include country codes
* Αριθμός ατόμων
συμπ. και των παιδιών κάτω των 14 ετών
*
Διεύθυνση
Παρακαλούμε, εισάγετε την πλήρη σας διεύθυνση (οδός, αριθμός, περιοχή, ΤΚ, χώρα)
* Επιλέξτε τη βίλλα που επιθυμείτε *
Παρατηρήσεις και σχόλια
Παρακαλούμε σημειώστε εδώ τυχόν ειδικές καλύψεις, υπηρεσίες ή παροχές καθώς και οποιοδήποτε σχόλιό σας σχετικά με την κράτηση.
Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι με η παρούσα δεν αποτελεί τελική κράτηση αλλά λειτουργεί ως μέσο εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η κράτηση γίνεται αφού ελεγχθεί η διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες που μας στέλνετε και επικοινωνήσουμε μαζί σας..
  Ερώτηση ασφαλείας: 1+4 = *The values don't match.